CHOOSE YOUR LANGUAGE
follow us

Karriär

Vårt uppdrag är att skapa enheter av exceptionell kvalitet i svetsning och distribuera dem runt om i världen. För att utföra sitt uppdrag lockar Paton Pilot Plant, engagerar och stöder de mest begåvade ingenjörer, designers, experter på marknadsföring, försäljning och kundsupport. Våra medarbetare är en viktig del av vår framgång.

Att skapa en framgångsrik verksamhet innebär att respektera våra värderingar, vilket är anledningen till att vart och ett av våra team presenterar högsta personliga standard och följer etiska regler, så att atmosfären förbättrar produktiviteten.

Vårt mål är att attrahera, stärka och ge möjlighet att utveckla våra medarbetare så bra som möjligt, genom att tillämpa motivation och individuell inställning till var och en av dem. Vi är ärliga och öppna när det gäller vad vi gör och hur vi gör, trots de svårigheter som uppstår på vår väg, tar vi oss mot nya utmaningar. Vi är redo att föra en öppen dialog med nya medarbetare, baserade på ärlighet, ömsesidig respekt och professionalism för att uppnå våra värderingar.

Om du är intresserad av en karriärväg i vårt företag, vänligen ansöka via följande e-post: recruitment@patonwedelrs.com