CHOOSE YOUR LANGUAGE
follow us

Vår Vision och Våra Kärnvärden

De oföränderliga värden som ligger till grund för företaget kännetecknas av Svetsutrustning institutionen vid Institutet för elektrisk svetsning uppkallad efter E.O. Paton, tack vare vilken de skiljer oss från andra industriföretag.

Klienten

Vi värdesätter våra kunder för att möta deras efterfrågan på högkvalitativ utrustning och svetsmaterial.

Egen produktion

All svetsutrustning och elektroder PATON™ produceras i Ukraina i sina egna produktionsanläggningar med mer än 300 högt kvalificerade specialister som dagligen säkerställa kontinuitet i beställningar för mer än 70 ukrainska partnerföretag som levererar råvaror, komponenter och tjänster.

Personal

De viktigaste principerna för sysselsättningen i företaget är följande: Deltagande av människor som kan ta initiativet och ha en kreativ strategi för arbete. De fokuserar på kontinuerlig professionell utveckling i vårt team, vilket kommer att uppskattas av varje anställds personliga bidrag.

Partner

Ömsesidigt fördelaktigt partnerskap – det är grunden för ett framgångsrikt företag. Vi stöder och uppmuntrar våra partner att hjälpa dem att nå sina mål så mycket som möjligt. Paton Plant samarbetar med företag som är ledande inom sina områden, som genom åren har visat sitt kompetenta och pålitliga arbete.

Kvalitet

Global kvalitetsnivå. Vi anser att det är vår plikt att uppnå excellens i alla våra produkter, vi ständigt förbättrar kvaliteten på de tillverkade enheterna så att på detta sätt kunden får den perfekta produkten.

Team

Ömsesidig respekt är huvudprincipen i vårt team. Vi är ett team vars mål är att uppnå gemensamma fördelar.

Utveckling

Vi tror att den ständiga generationen nya idéer och deras genomförande i praktiken kommer att göra det möjligt för oss att utvecklas. Vi förbättrar kontinuerligt produktionslinjerna genom att modernisera och tillämpa ny teknik.

Bild

60 års framgångsrik utveckling, vetenskapligt genomförande och produktion av svetsutrustning. Företagets höga rykte har vunnits under år av hårt arbete. Ett stabilt företag innebär pålitlig utrustning.

Uppdrag

Vårt uppdrag är att skapa utrustning och svetsmaterial av exceptionell kvalitet. För att utföra sitt uppdrag, institutionen för svetsutrustning vid Institutet för elektrisk svetsning dem. E. O. Paton lockar, engagerar och stödjer de mest begåvade ingenjörerna, designers, experter på marknadsföring, försäljning och kundsupport. Vår personal är en viktig del av vår framgång.

Säkerhet

Vi lägger tonvikten på våra anställdas hälsa och säkerhet, skydd av resurser och miljö, samtidigt som vi upprätthåller högsta standard inom miljöskydd, hälsa och säkerhet. Att skapa en framgångsrik verksamhet innebär att respektera våra värderingar.

Mål

Vårt mål är att attrahera, stärka och ge möjlighet att utveckla våra medarbetare så bra som möjligt, genom att tillämpa motivation och individuell inställning till var och en av dem. Vi är ärliga och öppna när det gäller vad vi gör och hur vi gör, trots de svårigheter som uppstår på vår väg, tar vi oss an nya utmaningar. Vi är redo att upprätthålla en öppen dialog med kunderna, baserat på ärlighet, ömsesidig respekt och professionalism för att uppnå våra värderingar.