CHOOSE YOUR LANGUAGE
follow us

Svetsmaskiner för proffs

I vår butik finns svetsmaskiner som är lämpliga för nybörjare såväl som för proffs. Utrustning som används av en erfaren svetsare måste uppfylla alla dess krav och dessutom ha ökat skadebeständighet. Vårt erbjudande omfattar ett brett utbud av svetsmaskiner för professionellt bruk, vilket möjliggör användning av både MMA, MIG / MAG och TIG metoder.

Svetsmaskin för en proffs – vad är det viktigaste?

Svetsaren som används för hemmabruk eller hobbyarbete bör först och främst vara lätt och praktiskt. Hur ser det ut för en professionell enhet? Eftersom det drivs intensivt och ofta används under svåra förhållanden bör den på en lämpligt sätt skyddas mot olika fel. Svetsutrustning för professionellt bruk omfattar modeller som drivs på 230 V- och 400 V-nät. Det är tillrådligt att enheten är lämplig för strömförsörjning från en generator och tillåter användning av en lång förlängningssladd. Tack vare denna funktion och kompakta design, man kan utföra sitt arbete i alla situationer. Det är värt att hitta en modell utrustad med funktioner som förbättrar arbetskomfort och positivt påverkar kvaliteten och utseendet på svetten (t.ex. Arc Force i MMA-metoden).

MMA Svetsmaskiner – PRO-serien

För proffs som letar efter mma svetsutrustning rekommenderar vi pro-seriemodeller. De ger möjlighet att svetsa inte bara med en belagd elektrod utan också genom MIG /MAG och TIG-metoder, vilket ger ett brett utbud av parameterjusteringar. Denna maskiner är utrustad med ett system för stabilisering av drift, så de kan drivas från generator utan hinder. De är skyddade mot för hög och låg spänning. Fläkten ansvarar för kylning av svetsmaskinerna. Hastigheten på dess drift justeras denna temperatur av enheten, ökar i början av svetsningen och gradvis minskar när svetsaren blir sval. Detta begränsar mängden av damm inne i enheten.

Svetsmaskin MMA – för proffs

Pro Series MMA svetsmaskiner som Paton VDI 160 PRO DC, Paton VDI 250 PRO DC och Paton VDI 315 PRO DC 400 V tillåter PULSE funktion, dvs pulserande ström svetsning (oavsett vilken metod som valts). Om det behövs kan enheten utökas med en trådmatare som gör det möjligt för oss att svetsa MIG /MAG-metoden. De används på många ställen t.ex. av byggnadspersonal eller monteringsarbete.. Alla svetsenheter har funktioner som Anti-Stick, Hot Start och Arc Force. Viktigt, en praktisk, hållbar transport skyddväska ingår i satsen.

MIG/MAG Svetsmaskiner – PRO-serien

Pro-serien halvautomatiska maskiner är ett utmärkt val för dem som letar efter en anordning för semi-industriell eller industriell användning. Alla modeller ger möjlighet till MIG /MAG, MMA och TIG-svetsning, även med PULSE-funktion. Svetsmaskiner är utrustade med en KZ-2-kontakt av eurotypen, vilket gör det möjligt att använda vilket handtag som helst. De har en stram, tråd matare med ytterligare funktioner, vilket uppskattas för sin mycket hög kvalitet utförande och precision arbete.

Svetsmaskin MIG MAG – för proffs

PRO-serien innehåller enheter som har en skyddsmodul mot felaktig effektspänning. Det är bl.a. Paton PSI 200 PRO, Paton PSI 250 PRO 400 V och Paton PSI 315 PRO 400 V. De kan anslutas till en lång förlängningssladd och drivs av ett aggregat på grund av det inbyggda stabiliseringssystemet. Svetsare fungerar tillförlitligt även på platser med hög damm och hög luftfuktighet. De garanterar komfort och säkerhet i arbetet, särskilt eftersom det är möjligt att koppla bort källan från svetstrådsmatningsmekanismen. Alla elektroniska komponenter i enheten har impregnerats med två lager lack, så var inte rädd för ett oväntat maskinvarufel. Enheterna garanterar svetsens korrekta form, oavsett svetsposition.

TIG Svetsmaskiner – PRO-serien

Förväntningarna av proffs som söker TIG AC och DC svetsutrustning kommer att uppfyllas av pro-serien svetsmaskiner. De kan också användas i MMA-läge. De är svetsmaskiner som är väl skyddade mot överhettning och spänningshoppar. Med deras hjälp kan du svetsa stål, aluminium och dess legeringar, kopparlegeringar, samt icke-järnmetaller. De är mycket väl förberedda för att arbeta under svåra förhållanden, tack vare skydd mot damm och fukt. Det är viktigt att oavsett den valda svetsmetoden är det möjligt att använda pulserande ström.

Svetsmaskin TIG – för proffs

PRO-serien innehåller Paton ADI 200 PAC, som drivs av ett 230 V-nätverk, är kompakt och används lätt bl.a. i verkstadsbutiker. Enheten kan drivas från en generator och använda en lång förlängningssladd, samtidigt ökar det inte dess sårbarhet för fel. De källkomponenter som värms upp under drift skyddas av det elektroniska värmeskyddssystemet (det börjar när underkomponenttemperaturen stiger till 100 C). Eftersom välja parametrar varje gång svetsaren är påslagen är besvärligt, kommer det ihåg de nyligen valda inställningarna. Detta gör det möjligt att vara lätt förberedd för arbete.